Telefon: 0036.1.999.1707 | Fax: 0036.1.999.1707 | E-mail: info@bakitrans.hu
BAKI-TRANS KFT.
az ömlesztett áruszállítás szakértője
Vállalkozásunk elsődleges célja, hogy megrendelőink elégedettek legyenek az igénybe vett szolgáltatással! Ennek szellemében fejlesztjük cégünket mind műszaki,- technikai, mind szellemi,- emberi erőforrások tekintetében. Ismerjen meg bennünket, legyen Ön is a partnerünk…
Ha elégedett volt térjen vissza hozzánk, ajánljon bennünket másoknak is!
Kedves látogató! Üdvözöljük a Baki-Trans Kft. honlapján !

Bemutatkozás
Ismerje meg cégünket, tekintse meg bemutatkozónkat...

Kezdetben a tulajdonos egyetlen autóval, betéti társaság keretein belül kezdte a fuvarozást. Az évek során felismerte és kihasználta a piaci lehetőségeket és a vállalkozás kinőtte magát. A már 6 saját autóval rendelkező Ba-Ro Bt. mellett 2005-ben megalakult a Baki-Trans Kereskedelmi és Szállítmányozó Kft, melynek fő tevékenysége a saját gépjárművek üzemeltetésén túl, fuvarszervezés lett.

Jelenleg 30 db 24-25 tonna teherbírású univerzális ömlesztett és egységrakomány szállítására alkalmas tehergépjárműből áll a cég flottája, emellett 80-100 állandó alvállalkozó gépjárműállománya segíti munkánkat belföldi és nemzetközi fuvarfeladatok teljesítésében.

Társaságunk mára már az egyik legnagyobb gabonaszállításra szakosodott szállítmányozó céggé nőtte ki magát, az Európai Unió közép-keleti régiójában végzünk állandó fuvarozási feladatokat Megbízóink részére.

2012-ben megszereztük a GMP+4.1 minősítést. Ennek jelentőségéről a későbbiekben részletesebben beszámolunk.

Piaci pozíciónk megerősítése érdekében folyamatos fejlődésre, fejlesztésre törekszünk. Szolgáltatásunk színvonalának emelése érdekében, saját járműveinket GPS-alapú műholdas járműkövető rendszerrel szereltük fel és a 2018 év végére elértük, hogy a flottánk Euró6 emissziós besorolású teherautókból áll.

Munkatársainkkal együtt azon dolgozunk, hogy a meglévő és az új partnereink érdekeit figyelembe véve a lehető leghatékonyabb szolgáltatást nyújtsuk a fuvarozás területén, nagy hangsúlyt fektetve a teherautók kihasználtságára a raksúly és a terhelt futásteljesítmény tekintetében.

Fontos számunkra a partnereinkkel fenntartott személyes kapcsolat, és az elvárásoknak megfelelő folyamatos és pontos tájékoztatás. Tevékenységünk középpontjában a megbízó áll, szolgáltatásinkat az elvárásoknak megfelelően fejlesztjük, mindig szem előtt tartva a megrendelőink igényeit.
PÁLYÁZAT NYILVÁNOSSÁGRA HOZATALA: KDOP-1.1.1/C-11 -2011-0070