Telefon: 0036.1.999.1707 | Fax: 0036.1.999.1707 | E-mail: info@bakitrans.hu
BAKI-TRANS KFT.
az ömlesztett áruszállítás szakértője
Vállalkozásunk elsődleges célja, hogy megrendelőink elégedettek legyenek az igénybe vett szolgáltatással! Ennek szellemében fejlesztjük cégünket mind műszaki,- technikai, mind szellemi,- emberi erőforrások tekintetében. Ismerjen meg bennünket, legyen Ön is a partnerünk…
Ha elégedett volt térjen vissza hozzánk, ajánljon bennünket másoknak is!
Kedves látogató! Üdvözöljük a Baki-Trans Kft. honlapján !

Minőségpolitika

BAKI-TRANS KFT. tevékenységének középpontjában a szolgáltatások biztonsága áll, amely biztosítja versenyképességet és a partnerek megelégedettségét. Cél az ügyfelek igényeinek és elvárásainak megismerése és teljesítése. Folyamatosan figyelése és felmérése a szolgáltatásokkal szemben támasztott újabb és újabb vevői igényeknek, az elvárások, és ezek eredményeinek beépítése termékbiztonsági rendszerbe.

Fontos, hogy kölcsönösen előnyös kapcsolatot alakuljon ki a megrendelőkkel, akiket a beszállítókkal együtt kivétel nélkül partnerekként kell kezelni. A tevékenységet a vonatkozó törvények, rendeletek és hatósági előírások betartásával kell végezni. Ennek érdekében fő szempont a szoros kapcsolat tartás a hatóságokkal is. BAKI-TRANS KFT. elkötelezett a GMP+ B4 szabvány közúti szállítás és fuvarszervezés előírásai szerinti termékbiztonsági rendszer hatékony működtetésében és biztosítja a kidolgozott, meghatározott célok eléréséhez szükséges feltételeket. Emellett biztosítja együttműködő partnerei számára a termékbiztonsági rendszer alapelvének, és az ebből fakadó feladatok ellátásának megismerését annak érdekében, hogy tevékenysége megfeleljen és beilleszkedjen a termékbiztonsági rendszerbe.

BAKI-TRANS KFT. a szállítmányozás során termékbiztonsági rendszerre alapuló munkamódszert alkalmaz.

A minőségi munka alapkövetelmény. A minőségnek a mindennapi munkafolyamatok részeként kell érvényesülnie. A politika a biztonságot befolyásoló problémák megoldására, a biztonságot veszélyeztető tényezők feltárására, a biztonság mindenkori javítására és továbbfejlesztésére irányul.

A célok elérésének forrását a vezetésben, a szervezésben, a gondosan megválasztott, és a rendszeresen minősített beszállítói körben látja. A célok elérésében kitüntetett szerepet szán a partnerekkel folytatott állandó információcserének, a folyamatos önképzésnek, és szakmai továbbképzéseknek.
PÁLYÁZAT NYILVÁNOSSÁGRA HOZATALA: KDOP-1.1.1/C-11 -2011-0070